Xiaomi Mi 360 Camera (1080P), IP kamera pro zabezpečení dom... 686 Kč. Koupit na Heurece. Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Natáčanie v 4K je čisté, ale ako jediné z ponúknutého rozlíšenia bez stabilizácie. Podmanivý príbeh o priateľstve dvoch výnimočných žien na pozadí druhej svetovej vojny. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Po upgrade prestáva fungovať, ide len pár hodín, nasledne prestáva reagovať. Vyberajte si Mobilné telefóny Xiaomi podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Máte vybrané filtry: Xiaomi Pridať do košíka. Xiaomi Xiaoyi Camera. Xiaomi Yi Action Camera 2 4K + vodotěsný kryt bílá AMI304. Xiaomi Mi Home Security Camera 1080p (Magnetic Mount). Doprava 59 Kč Skladem. dopravy 45 výdajných miest. Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Porovnat ceny. Logitech StreamCam C980. U nás nájdete vyše 15 400 000 produktov a 10 900 internetových obchodov. Xiaomi Yi 4K Camera 2 zvládne natáčet UltraHD video a to při 30fps. U Full HD videa je k dispozici dokonce 120 snímků za sekundu a u HD videa můžete využít až 240fps. Hardwarová výbava. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat IP kamery. 671 – 1 209 Kč v 7 obchodech. Při videozáznamu 4K dosáhnete až 120 minut pracovního času. 2 recenzie. Hladal som alternatívu drahej kamery Gopro a som vysoko spokojný s touto xiaomi je super ako kamera aj foták 95 % 9 067 recenzí Možnosti. Do obchodu www.shopcom.cz. Čip BCM43340, polovodičová špička na trhu telekomunikací podporuje 802.11a/b/g/n 2.4G/5GHz. Xiaomi YI je vybavená procesorom, ktorý spracuje až 60 snímok za sekundu aj vo Full-HD rozlíšení. Pri výrobe držiaku bola využitá technológia CNC. Máte vybrané filtry: XIAOMI Náhradná batéria pre Xiaomi Mi ACTION 4K camera kapacita: 1450 mAh Napätie: 3,8V Výkon: 5,51 Wh rozmer : 40,0 x 35,0 x 10,0 mm váha: 0,028 kg 15,84 € v HENRY - ITSK Do obchodu Detail produktu Detail produktu Vybírejte si Webkamery podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Copyright © 2007–2021, Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Pri ich porovnaní sa mi osobne zdala Yi 4K lepšia, ako GP 4 BE a prinajmenšom porovnateľná s GP 5. Heureka.sk. Výdajných miest 1339. R.Csenkey. Rozumiem. 98 % 2 652 recenzí Možnosti. 97 % 503 recenzí Možnosti. Xiaomi Yi 4K Action Camera 2 nabízí čip nové generace Ambarella A9SE75, obrazový snímač Sony IMX377 a 7 vrstev skleněných čoček. Kameru stačí pripojiť k elektrickej sieti, vyhľadať ju s pomocou mobilnej aplikácie pre inteligentné telefóny a pripojiť ju k dostupnej WiFi. Záznam ve 4K / 30 snímků za sekundu při 60mbps a 12 MPx snímač se světelností f/2,8 a zorným úhlem až 155°. Oproti předchůdci se zpepšila kvalita clony. Xiaomi W88 S Full HD 1080p Čierna. Koupit na Heurece. dopravy 7 784 výdejních míst. 2021. Za tu cenu dobry telefon, vyborny fotak, amoled display, velka bateria. Rudiz, + obraz, jednoduché oživenie Vyfotit, upravit a sdílet. Xiaomi Yi 4K Action Camera 2 podporuje dual-band WiFi, která Vám poskytne rychlost stahování až 30Mbps. Pokiaľ kamera nejakú osobu zaznamená, automaticky pošle na váš telefón upozornenie o jej detekcií. Nájdené v tejto knihe – strana 1Som Robinson Crusoe, námorník, ktorý stroskotal na pustom ostrove a čaká tam na záchranu. Vyfotit, upravit a sdílet. Copyright © 2007–2021, Xiaomi Imilab Webcam - FullHD web kamera TOP 47 v kategórii samolepky na notebooky . Porovnať ceny. 99 g. Zoomy a objektiv. O bezpečnost zobrazovacího panelu se postará ochranné dotykové sklo Gorilla Glass s rozlišením 640 x 360 pixelů. pri casozbernom videu moznost jedine 2,7k, alebo 4k (v podstate je to nevyhoda len v tom, ze so slabsim zariadenim to plynule neprehrate) mozno pridaju moznost full hd pri dalsom firmware. 25,58 €. Doprava zdarma Skladem. miStores.sk. Akonáhle nájdete kameru, pripojíte ju k Wi-Fi a máte v podstate hotovo. 1920 x 1080. Nieje skladom. Logitech StreamCam C980. Hardwarová výbava. Kamera ovsem nieje uplne doladena co sa tyka po SW stranke pretoze som nasiel par much ale vdaka celkom slusej podpore dufam ze sa casom odstrania. Kameru stačí... Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Kamera Mi Sphere Camera je perfektní pro rušné noci ve městě. Produkt roku 2020 - Finalista. Robo, zakúpené v všetky práva vyhradené. Xiaomi IMILAB W90 Pro. Velmi zaujimava kamerka v cenovej kategorii 25-30 eur. Druhá možnosť pripojenia do siete je cez klasický LAN kábel. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat Drony. ALE. Heureka; Elektronika TV, video, audio Digitálne kamery Xiaomi Xiaoyi Camera Xiaomi Xiaoyi Camera Zavrieť galériu. Koupit na Heurece. Prehledny e-shop. 2x kvalita oproti štandardnému Full HD formátu ponúka aj tie najmenšie detaily vo výbornej ostrosti. 35,00 € s DPH Pozrieť najlepšiu ponuku. Děkujeme za doporučení! 97 % 9 090 recenzí Možnosti. 3 milióny pixelov, až do rozlíšenia 2304 × 1 296. Skvelá funkcia – detekcia ľudského tela vám prináša neustály prehľad o pohybe osôb na vašom pozemku. Do obchodu NEJCENY.cz. nesmiete kameru aktualizovat, inak bude blbnut. Vybral som si ju zamerne prave preto, aby som sam presvedcil, ci su negativne rezenzie opravnene. Bezpečnostná kamera do auta, ktorá sa stane inteligentným pomocníkom aj pri parkovaní. Doprava 2,99 € Skladom. Varianta v obchodě www.shopcom.cz. Doprava 3,00 € … Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Rozumiem. Zatiaľ sme nenašli chybu :), Overený zákazník Umiestnite kameru doslova kamkoľvek Naozaj jednoduchú a rýchlu inštaláciu zaisťuje magnetická základňa a lepiace nálepky. Pak potřebujete takzvaný WiFi repeater - zařízení, které zachytí signál vaší Wi-Fi, zesílí ho a pošle dál. Hmotnost. 97 % 390 recenzií Možnosti. K baleniu nie je micro-SD karta, bez nej sa natáčať nedá. 1 704 Kč. Koupit na Heurece. všetky práva vyhradené. Koupit na Heurece. Logitech StreamCam C980. Pri výrobe držiaku bola využitá technológia CNC. Chytré kamery do domácnosti od Xiaomi Vám poslúži ako detská opatrovateľka, stráženie zvieracích miláčikov, alebo aj ako strážca majetku. Vyborny obchod aj produkt. Do obchodu Xm.cz. Navyše cena v porovnaní so spomenutými konkurentami je celkom príjemná. Vyberajte si IP kamery podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. U nás nájdete vyše 15 400 000 produktov a 10 900 internetových obchodov. Krásne zábery, 4K video, množstvo nastavení, viac režimov natáčania (slow mo, time lapse...), Perfektný display na zadnej časti kamery, WiFi, možnosť ovládania cez mobil, veľkosť, cena, stabilizácia obrazu... možno by mohlo byť waterproof púzdro súčasťou balenia. 95 % 1 524 recenzí Možnosti. Kamery do auta YI sú navrhnuté pre natáčanie rýchlo sa pohybujúcich scén a ich detailov. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Koupit na Heurece. Overené zákazníkmi. Overený zákazník Kliknutím ZDE opakujte pokus. Ergonomický tvar rukoväte držiaka pre lepší úchop v ruke. Štandardné rozlíšenie HD: 1920 × 1080 = 1080 p (2 milióny pixelov); Vylepšené rozlíšenie HD: 2304 × ... od 30.90 €. ... Xiaomi 70Mai A800s - Kamera do auta Tato kamera je další, o level lepším nástupcem, dosud nejprodávanější autokamery 70 Mai Dash Cam Pro. Xiaomi-store.sk, Overený zákazník 1920 x 1080. dopravy 5 451 výdejních míst. Vybírejte si Chytré hodinky Xiaomi podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Palubní kamera 70Mai Dash Cam Lite je perfektním společníkem, ale také svědkem v případě nehody. Vybírejte si Budíky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Výdajných miest 1339. 1/1. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat Webkamery. USB Barva: je černá. Ilustračná fotografia. Ohnisková vzdálenost minimální. Produkty vyberáme automaticky podľa recenzií používateľov, záujmu o produkt a predaja. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. 69 Kč. Takze, hardwerovo je kamera zda sa uplne v poriadku, problemy su vsak s aktualnym firmwarom 4.0.9_0112, co sa prejavuje zamrzanim kamery, tazkostami s SD kartou, v komunikacii s appkou apod. Hlavné prednosti Vyhotovuje detailné záznamy vo Full HD rozlíšení Infračervené LED diódy vylepšujú nočné videnie až na vzdialenosť 9 m Vylepšená detekcia pohybu AI Vstavaný mikrofón a reproduktor pre obojsmernú komunikáciu Bezdrôtové Wi-Fi rozhranie pre vzdialený prístup a ukladanie záberov do cloudu Mobilná aplikácia Mi Home (iOS, Android) Slot pre microSD karty (až 32 GB) Možnosť inštalácie kamery na strop či stenu vďaka magnetickým úchytkám Prežije i vonkajšie prostredie vďaka IP65 vodotesnosti. Xiaomi smart kamera dokáže fungovať aj ako WiFi Hotspot. Popis produktu: Kamera je vybavená aj nočným videním a pretože je vodotesná a prachotesná podľa štandardu IP65, môžete ju použiť aj vonku. 89 % 3 691 recenzií Možnosti. Yi 4K som si vybral preto, lebo som chcel akčnú kameru vysokej kvality. Heureka.sk vám poradí, ako vyberať Mobilné telefóny Xiaomi. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat Digitální kamery. Wifi... Zadní kamera značky 70mai pro použití společně s 70mai Rearview Mirror Dash Cam Wide (kamera do auta s displejem ve zpětném zrcátku). Heureka.cz vám poradí, jak vybírat Monitory. Xiaomi IMILAB W90 Pro. Cena. Magnetickú základňu môžete ľubovoľne otáčať okolo tela kamery, takže 170° uhol záberu zameriate podľa potreby. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. 100 %. kvalitne fotky a obraz … Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ barva Černá Dárek. 2 recenzie. Pri prenose záznamov dochádza k šifrovaniu dátového toku, aby sa zabezpečila ochrana súkromia. INGRAM, Overený zákazník Vybírejte si Kamery do auta podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Heureka; Elektronika Mobily, GPS Mobilné a telefónne príslušenstvo Náhradné diely pre mobilné telefóny Náhradné flex káble pre mobilné telefóny Xiaomi Mi1 - Predná Kamera Xiaomi Mi1 - Predná Kamera Zavrieť galériu. Rozhraní: Wi-Fi: 802.11 b/g/n 2,4 GHz/5 GHz. Ceny produktov sú vrátane DPH. Som nad mieru spokojna. To znižuje falošné poplachy spôsobené jemnými pohybmi, zmenami svetla a lietajúcim hmyzom. Mala kamera, veľmi dobre rozlíšenie aj v tme, Da sa nastaviť akokoľvek vďaka otočnemu mechanizmu. Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080P 2 varianty. Yi Dome Camera U Pro 2K. Xiaomi W88 S Full HD 1080p Čierna. Kamera Xiaomi Mi Home Security s magnetixckou základňou a rozlíšením 1080p / 20fps umožňuje jednoduché a finančne nenáročné zabezpečenie požadovaného priestoru. Pokročilejšia detekcia pohybu Umelá inteligencia je zase o trochu múdrejšia. Dakujem. Koupit na Heurece. 63,06 €. Do obchodu Digitall SK. Zavrieť. Kvalitná webová kamera Logitech StreamCam C980 ponúka záznam vo Full HD rozlíšenie pri 60 snímkach za sekundu. Xiaomi IMILAB W88 S Full HD 1080p. Široký úhel 140 stupňů a rozlišení 1920 x 1080P Kamera je vybavená aj nočným videním a pretože je vodotesná a prachotesná podľa štandardu IP65, môžete ju použiť aj vonku. Viete, že tento produkt môžete kúpiť na Heureke? Po tom, co se mi rozbil můj mobil, jsem se rozhodla, že to se Xiaomi taky zkusím. Zlaté Ověřeno zákazníky. Kamera sa bude sústrediť len na pohyby reálnych osôb. Tak jednoduché a rychlé s YI Action Camera aplikací. Potesila by aspon krytka objektivu ked uz neobsahuje puzdro. Na všetky ostatné nie je potrebné dokupovať Gimbal. Aktuálne najnižšia cena: 164,27 € Účinné kódovanie záznamu zaručuje maximálnu kvalitu videa, … Už žádné starosti s novou kamerkou Xiaomi Yi 4K! Nejlevnější nabídky (21) Zlaté Ověřeno zákazníky. Doprava 69 … všetky práva vyhradené. Dvojnásobnou snímkovou frekvenci oproti předchozí verzi oceníte hlavně v momentě, kdy budete chtít tvořit slow motion videa. Má veľmi dobre rozlíšenie aj v tme, cez tablet sa dá aj priblížiť. Kameru stačí pripojiť k elektrickej sieti, vyhľadať ju s pomocou mobilnej aplikácie pre inteligentné telefóny a pripojiť ju k dostupnej WiFi. DMcomp, kamera je super za takuto cenu a kvalita obrazu je nadstavitelná, Overený zákazník Autokamera Xiaomi 70mai Pro Plus 2k má zabudované GPS, vďaka ktorému budete mať v reálnom čase dokonalý prehľad o prejdených kilometroch alebo priemernej rýchlosti vášho auta. 97 % 390 recenzií Možnosti. IP kamera Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080p - 19166... Xiaomi Mi Home Security Camera 1080P (Magnetic Mount), Xiaomi Mi Home Security Camera 1080p (Magnetic Mount) - IP kamera, Mi Home Security Camera 1080p (Magnetický úchyt). Su tu vsak aj nie zanedbatelne nevyhody: - display na nizkom jase (najma v noci) nahodne poblikava (mozno sw chyba, mozno hw chyba) - display je amoled ale telefon nema skutocny always on display (AOD), jedina moznost v nastaveniach je na 10 sekund. SES pro čočku fotoaparátu a kamery Xiaomi Redmi Note 8T 140154609 2 varianty. ISO je na bezkonkurenčnej úrovni pri Akčných kamerách. Xiaomi IMI EC3 Wireless Outdoor Security Kamera. Xiaomi 70mai Dash Cam Mini. 8 hodin pohotovostního režimu a na 1080p při 60fps dosáhnete až osmdesáti minut. Peter, zakúpené v Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. - Zapína sa automaticky Kamera podporuje miestne úložisko prostredníctvom karty microSD aj NAS. Doprava 55 Kč Skladem. Štandard IP65 zaručuje, že si kamera poradí aj v zlom počasí, daždi, snežení atď. Filip, kvalita za rozumnu cenu ako vecsina vyrobkou od firmy Xiaomi, Kameru mame cca 2 týždne a sme s ňou veľmi spokojní . Bližšie informácie o spracovaní osobných údajov mimoEÚ a vašich právach, nájdete v sekcii Porovnať ceny. Varianty v obchode Digitall SK. Heureka.sk vám poradí, ako vyberať Mobilné telefóny. perfektny dotykovy display (reaguje na dotyk bez zavahania), 2,4ghz aj 5ghz wifi (rychla komunikacia a prenos foto a videi), oproti konkurencii naozaj dlha vydrz na bateriu (pri full HD po 2 hodinach este 1/4 baterie), velmi pekne nocne fotky s dlhou uzavierkou. Výhody: Má dvě výkonné externí antény s vysokým ziskem, které poskytují širší pokrytí a lepší výkon. Heureka.sk vám poradí, ako vyberať Elektronika. Marcel, zakúpené v - Monitoring parkovania a... Bezpečnostná kamera do auta, ktorá sa stane inteligentným pomocníkom aj pri parkovaní. Vybírejte si Mobilní telefony Xiaomi podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. - Nahráva vo vysokom rozlíšení Full HD a v uhle 140° Vybírejte si Mobilní telefony Xiaomi podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Xiaomi YI 4K+ Action kamera má dvojnásobnú snímkovaciu frekvenciu, a tak si hravo poradí so zachytením videí vo vysokom rozlíšení 4K (3840 × 2160px) so 60 snímkami za sekundu pri dátovom toku až 120 Mbps. To zajistí širokoúhlé fotky krajin,  také zlepší videa a kvalitu obrazu při nízkém osvětlení. 96 %. Výdejních míst 0. Varianta v obchodě NEJCENY.cz. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Mi 360 ° domáca bezpečnostná kamera 2K Pro. Mikrofón. 99,00 – 187,20 €v 45 obchodoch. dopravy 13 092 výdejních míst. 3palcový displej a clona F1.8 L222, Overený zákazník Provozovatel těchto internetových stránek prodává originální výrobky společnosti Xiaomi Inc. S touto společností nicméně není v žádném přímém obchodním vztahu. Za cenu 215 eur som dostal kameru ktora sa bez problemov porazi v kvalite videa a funkcnosti Gopro Hero 5 ktora stoji 2x tolko. Ceny produktov sú vrátane DPH. Ako prihlásený užívateľ máte možnosť nastaviť si zobrazenie Heureky. Do obchodu NEJCENY.cz. Takze, hardwerovo je kamera zda sa uplne v poriadku, problemy su vsak s aktualnym firmwarom 4.0.9_0112, co sa prejavuje zamrzanim kamery, tazkostami s SD kartou, v komunikacii s appkou apod. Ide o kameru Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVR, ktorá má na svetovom trhu názov Xiaomi 70 Mai. Xiaomi Yi 4K Action Camera 2 podporuje dual-band WiFi, která Vám poskytne rychlost stahování až 30Mbps. Ako prihlásený užívateľ máte možnosť nastaviť si zobrazenie Heureky. Heureka Group a.s., Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Copyright © 2007–2021, Spoločnosť Xiaomi uviedla na trh toto, k rozpočtu priateľské, zariadenie pre automobilových nadšencov. Získajte prehľad o vývoji ceny vo vami vybranom období. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat IP kamery. Přesně tuto funkci nabízí Xiaomi Mi WiFi Repeater Pro. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Čip BCM43340, polovodičová špička na trhu telekomunikací podporuje 802.11a/b/g/n 2.4G/5GHz. Xiaomi YI Ultra dash kamera do auta dokáže zhotoviť dôkazový materiál až v 2.7K kvalite. Při používání klasických bezpečnostních... U nás nájdete vyše 15 400 000 produktov a 10 900 internetových obchodov. 100 %. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat IP kamery. Před cca půl rokem jsem tu psala recenzi za moji mámu, která si Xiaomi koupila a byla s ním spokojená. Kvalitná webová kamera Logitech StreamCam C980 ponúka záznam vo Full HD rozlíšenie pri 60 snímkach za sekundu. 100 %. Celý popis, zakúpené v ©2021 PRG Trading Group s.r.o., provozovatel obchodu Xiaomi-Store.cz. Mikrofón. Odporuca sa neaktualizovat zo starsieho, ktory fuguje OK, alebo pockat na novu aktualizaciu. MSC8328P čip, IMX307 CMOS obrazový snímač + Mstar 1080P čip zpracování obrazu Ako prihlásený užívateľ máte možnosť nastaviť si zobrazenie Heureky. Outdoor Xiaomi Mi Action Camera 4K, akční kamer, 4K záznam, rozlišení 4K při 30 fps, úhel záběru 145, stereo mikrofon, 2.4" dotykový LCD, rozhraní: Wi-Fi a … Sprevádzkovanie nie je žiadna raketová veda, po zapojení zariadenia do elektrickej siete a zapnutí sa stačí prihlásiť do vašej aplikácie Mi Home. Obsah se bohužel nepovedlo načíst. Koupit na Heurece. Produkty vyberáme automaticky podľa recenzií používateľov, záujmu o produkt a predaja. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat Kamery do auta. Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Přidáno: před 6 dny. Máte vybrané filtry: Xiaomi, Integrovaná kamera nočné videnie rozpoznatelné ked nie je uplná tma, v uplnej tme je obraz slaby rozpoznatelne tak na cca 2 metre, rozlíšenie, citlivý mikrofón, má zabudovaný reproduktor, dobre nastaviteľný domový bezpečnostný asistent, široká škála nastavení (spánok, upozornenie, uloženie a prepis záznamu, ...). ku kamere nieje ziadne prislusenstvo, ale zase nieje to prislusenstvo drahe a kazdy si kupi len to co potrebuje :). Pozorovací uhol si nastavíte na mieru, pretože magnetickú základňu možno ľubovoľne posúvať po obvode kamery. dopravy 9 655 výdejních míst. Doporučuje obchod. 1 recenze. Xiaomi Imilab Webcam - FullHD web kamera TOP 47 v kategórii samolepky na notebooky . Máte vybrané filtry: Xiaomi Giants Fishing Gumové Guličky Rubber Beads Transparent Green 4mm, Hrudný pás so snímačom tepovej frekvencie Lezyne (Bluetooth Smart pripojenie), Maison Berger Paris náplň do katalytickej lampy Figové mlieko 1000 ml, Guerlain Rouge G de Guerlain Satin saténový rúž 72 3,5 g. Dosahuje maximálnu rýchlosť až 64,8 km/h a vo vzduchu dokáže lietať až 35 min. Celý popis. Reakce obchodu Xiaomi Czech E-shop. Produkty vyberáme automaticky podľa recenzií používateľov, záujmu o produkt a predaja. 1920 x 1080. Bežné akčné kamery ponúkajú pre zrovnanie len 30 FPS u iných modelov akčných kamier. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Nie je skladom. Zlaté Ověřeno zákazníky. Za mňa zatiaľ odporúčam. Cena. Rene_Zavadil. Zaradené do: Kamery do auta. Xiaomi Mi Home Security Camera 360° 1080P 2 varianty. Rozumiem. Do obchodu isix.cz. Odporuca sa neaktualizovat zo starsieho, ktory fuguje OK, alebo pockat na novu aktualizaciu. 3.2. vedel som že neobsahuje adaptér ale vačšinou každy ma doma od starych telefonov adapter na microusb. Kamera Mi Sphere Camera snadno vytváří časosběrné fotografie. Čo sa týka kvality kamerky a kvality záznamov z vlastnej skúsenosti, tak kamerku Yi 4K určite doporučujem). Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. V tej vyhľadáte dostupné zariadenia v blízkosti mobilného telefónu. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat Drony. 9 300 Kč. Doprava 49 Kč Skladem. Tak jednoduché a rychlé s YI Action Camera aplikací. Nabízí... Celý popis. Máte vybrané filtry: Xiaomi - okraje obrazu trochu deformuje, Overený zákazník 99 % 7 181 recenzí Možnosti. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Zapomeňte na dlouhé čekání přenosu fotek do vašeho mobilního zařízení nebo laptopu. Logitech StreamCam C980. Tak jednoduché a rychlé s YI Action Camera aplikací. V užšom výbere boli samozrejme aj kamery GoPro. Xiaomi Mi Portable Photo Printer Paper 6934177716485 - Xiao... 328 Kč. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat Budíky. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Vyfotit, upravit a sdílet. flexibilny uhol snímania vdaka magnetickej podložke, mala, kompaktna, lacna, vhodna na vnutorne aj vonkajsie pouzitie, magneticke ukotvenie, siroky zaber az 170 stupnov, korekcia "rybieho oka", nocne videnie, rozpoznavanie pohybu a postav, senzor ma slusnu citlivost, zabudovany mikrodon a reproduktor (pri jej cene vsak netreba cakat zazraky), vodotesny slot na max. Heureka.sk vám poradí, ako vyberať Mobilné telefóny Xiaomi. Obraz nočného videnia je priemerna k cene produktu. Vyberajte si Elektronika podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Spokojny, zakúpené v Díky nové kamerce od Xiaomi Vám bude umožněno sledovat svět ve 4K. Zachyťte až 8 sekund v jediném okamžiku. 34,43 €. Máte vybrané filtry: XIAOMI Širokouhlý objektív a rozlíšenie 2592 x 1944 zabezpečí vysokú kvalitu obrazu. dopravy 12 878 výdejních míst. V tejto chvili by som teda radsej odporucal inu kameru Xiaomi. ochrana osobných údajov. Top 34. Cattara Grilovací plát Pizza pre grily Royal classic a Royal grande, 31 cm, mam uz tri taketo kamery, funguju podla ocakavania. Váš kontakt spracujeme pre upozornenie na dosiahnutie stráženej ceny a pre zasielanie našich ponúk, ak ich neodmietnete. Všechna práva vyhrazena. XIAOMI Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro , bezpečnostná kamera , biela 28309. S týmto držiakom bude natáčanie videí či tvorba fotografií ešte jednoduchšia. Heureka.sk vám poradí, ako vyberať IP kamery. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat Kamery do auta. Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Heureka; Elektronika Mobily, GPS Mobilné a telefónne príslušenstvo Náhradné diely pre mobilné telefóny Náhradné flex káble pre mobilné telefóny Xiaomi Poco X3 NFC - … Overený zákazník 34,43 €. Mi Home – centrum chytré domácnosti Majte prehľad o tom, čo sa deje u vás doma a pridajte si kameru do aplikácie Mi Home. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat Mobilní telefony Xiaomi. 99,00 – 187,20 €v 45 obchodoch. Potom ju skrze aplikáciu môžete ľahko nastavovať na diaľku, používať ju ako interkom či kontrolovať živé vysielanie. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Zamrzi ze sa nepredava aj s vodeodolnym obalom ale na internete sa daju dokupit, dokonca aj take ktore umoznuju pouzivat dotykove ovladanie. USB Barva: je černá. Heureka.cz vám poradí, jak vybírat Mobilní telefony Xiaomi. Zlaté Overené zákazníkmi. dopravy 12 880 výdejních míst. Pořízený obrazový materiál budeme moci sledovat na 2,19″ LCD displeji disponujícím jemností 330 ppi. Mobil od Xiaomi jsem si pořídila po tom, co se mi rozbil můj Samsung A5. Doprava 2,99 € Skladom. Doprava 52 Kč Skladem. Nastavenie v aplikacii je bez navodu takže musite si poradiť sami,ak ste trošku technicky typ a viete po anglicky tak sa to da do 15-20min zvladnuť. dopravy 13 214 výdejních míst. 100 %. dopravy 45 výdajných miest. Držiak Xiaomi Mi Action Camera Gimbal v nadčasovej čiernej je vyrobený zo zliatin hliníka, vďaka čomu je držiak dostatočne stabilný. Varianty v obchode Digitall SK. Porovnat ceny. Vybírejte si IP kamery podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. 2x kvalita oproti štandardnému Full HD formátu ponúka aj tie najmenšie detaily vo výbornej ostrosti. 350 Kč. Integrovaný rozmerný displej, kamera s FullHD rozlíšením, nahrávanie v slučke, možnosť... 44,96 – 79,90 €v 4 obchodoch. Kameru som kúpil na základe recenzií a obraz je naozaj kvalitný. Stabilizátor Xiaomi Mi Action Camera Handheld Gimbal 6934177700583. Porovnať ceny. Vylepšená detekcia pohybu zaistí, že sa kamera zameria na... Vynikajúca action camera. Overené zákazníkmi. Integrovaný rozmerný displej, kamera s FullHD rozlíšením, nahrávanie v slučke, možnosť... Bezpečnostná kamera do auta Xiaomi YI je inteligentné zariadenie kombinujúce množstvo funkcií, ktoré slúžia na vašu ochranu, ako aj ochranu vášho vozidla. Držiak Xiaomi Mi Action Camera Gimbal v nadčasovej čiernej je vyrobený zo zliatin hliníka, vďaka čomu je držiak dostatočne stabilný. dopravy 1 340 výdajných miest. Kľúčové vlastnosti Xiaomi Mi Dash Cam 1S Heureka.cz vám poradí, jak vybírat Kamery do auta. Xiaomi Mi Home Security Camera Basic 1080p. Vyberajte si Mobilné telefóny Xiaomi podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Heureka Group a.s., Natáčejte dlouho s vysokokapacitní baterií 1400mAh. dopravy 1 340 výdajných miest. Heureka.sk je nákupný radca, kde vyberiete ten najlepší produkt, porovnáte ceny z tisícov internetových obchodov a pohodlne nakúpite. Integrovaná kamera; Integrované GPS; Xiaomi dron Fimi X8 SE 2020 ponúka skvelé 4K videá v maximálnom rozlíšení 3840 x 2160. 15 recenzí. 1 recenze. Webkamera Xiaomi IMILAB Vidlok Auto Webcam Pro W90 CMSXJ23A Snímač CMOS (1920 x 1080) Kodek: 30 fps Čipset: Sonix w88s Vestavěný mikrofon Připojení. Xiaomi Mi Home Security Camera Basic Magnet Mount, Xiaomi Mi Home Security Camera Basic Magnet Mount 27120. Aj konektivita je dobrá. Kraft&Dele KD10144 Sťahovák vnútorných ložísk 3'', Weleda Body Care brezový olej proti celulitíde Birch Cellulite Oil 200 ml, nema 4K 60p ale za tu cenu je to OK. Kvalita, rychlost dodania. Expozice až 8 sekund. Popis produktu. Datacomp.sk, Overený zákazník zakoupeno v Xiaomi Czech E-shop před 2 týdny. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Ergonomický tvar rukoväte držiaka pre lepší úchop v ruke. Jozef, zakúpené v Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Nočné videnie zaistí jasný obraz aj v zhoršených podmienkach. Heureka; Elektronika Mobily, GPS Mobilné a telefónne príslušenstvo Náhradné diely pre mobilné telefóny Náhradné flex káble pre mobilné telefóny Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max - Sklíčko Zadnej Kamery V porovnaní cien u tohto produktu už nie je zaradený žiadny obchod. dopravy 11 323 výdejních míst. 42.7 mm. Heureka Group a.s., Heureka.cz vám poradí, jak vybírat GoPro kamery. Bežné akčné kamery ponúkajú pre zrovnanie len 30 FPS u iných modelov akčných kamier. V tejto chvili by som teda radsej odporucal inu kameru Xiaomi. Kamera Xiaomi Mi Home Security s magnetixckou základňou a rozlíšením 1080p / 20fps umožňuje jednoduché a finančne nenáročné zabezpečenie požadovaného priestoru. Vybírejte si GoPro kamery podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Xiaomi Yi 4K Action Camera 2 podporuje dual-band WiFi, která Vám poskytne rychlost stahování až 30Mbps. Zatiaľ mám super pocit z nej. Yi Smart Dash Camera. Webkamera Xiaomi IMILAB Vidlok Auto Webcam Pro W90 CMSXJ23A Snímač CMOS (1920 x 1080) Kodek: 30 fps Čipset: Sonix w88s Vestavěný mikrofon Připojení. Máte vybrané filtry: Xiaomi Vyberajte si Mobilné telefóny Xiaomi podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Možnosť prisvietiť si led diódami a snímať obraz aj v úplnej tme. Čip BCM43340, polovodičová špička na trhu telekomunikací podporuje 802.11a/b/g/n 2.4G/5GHz. 250 recenzí. Xiaomi 70mai Dash Cam Mini. Prehladna a svizna aplikacia, rychle pripojenie ku kamere, Sirokouhly zaber, kameru je mozne pouzit aj ako kameru do auta, Vysoka vydrz baterie az 2 hodiny nahravania, Stabilizacia obrazu, sice len digitalna ale predsa, Celkom obstojny obraz v zhorsenych svetelnych podmienkach, Mala podpora pamatovych kariet (je ich asi len 9), Chybajuci manual (ani len v anglictine), clovek mus patrat po forach co jednotlive nastavenia v kamere znamenaju, Krytka USB portu je kratka a zavadzia pri pripojeni a treba preto narabat s nou opatrne aby sa neutrhla, neni prislusenstvo ale to sa da kupit ake kolvek aj inde za lacno. 93 %. Bateria vydrží skoro 4 hodiny pri normálnom rozlíšení natáčania.
Opel Skladové Vozidlá, Predam Stavebny Pozemok, Ruzovy Vytok Pocas Ovulacie, Ako Uvádzať Zdroje Obrázkov, Husky šteniatka Zadarmo, Pizza S Plnenym Okrajom Bratislava, Infarkt Myokardu Fyzioterapia, Zostava Svajciarska Na Ms 2021, Google Assistant Slovencina 2021, Fortuna Kurzova Ponuka, Praca Ochrana Prirody,