Objednajte si na Jaspravím kvalitný nemecký preklad Vašich textov. Niekde som sa s tým už stretla, ale neviem to nájsť. Takže môžete využiť náš preklad viet hocikedy a hocikde. Máme množstvo spokojných klientov. Pre každú zákazku starostlivo vyberáme tých najvhodnejších prekladateľov zo širokej databázy našich overených prekladateľov z maďarčiny : ... Preklad z francúzštiny do slovenčiny a iných štandardných jazykov alebo preklad z týchto jazykov do francúzštiny môžeme vyhotoviť ... Preklady nemčiny… Okrem toho, že text bude terminologicky totožný, oproti klasickému prekladu vás vyjde lacnejšie a na preklad nám bude stačiť menej času. Ak potrebujete preložiť väčšie množstvo textu so špecifickou opakujúcou sa terminológiou, využite počítačom podporovaný preklad. - Objednajte si na Jaspravím kvalitný nemecký preklad Vašich textov. Prekladač viet a slov zo slovenčiny do ruštiny. z, zo. Preklad lekárskych správ. z, zo. Ich hoffe, dass ich in Zukunft meine Kinder wenigstens so erziehen werde, als meine Eltern uns. - Ak budem môcť vašu objednávku prijať, pošlem vám najneskôr do dvoch hodín cenovú ponuku. Preložiť slovo „ nábytok do predsiene “ zo slovenčiny do nemčiny. Nur selten gibt es bei uns eine schlechte Atmosphäre. Jó éjszakát! Nájdené v tejto knihe – strana 17362 ) , slovenčina si ho ale osvojila ako ( teraz už neaktuálny ) ... že je tiež germanista ) napísal o „ migrácii “ slov z nemčiny do slovenčiny osobitnú ... z nemčiny do slovenčiny. Tá sa vo veľkej miere odlišuje od tej slovenskej a text sa nedá preložiť tak, aby sa mohla interpunkcia pri preklade do nemčiny zachovať. Vopred Vám ďakujem.. Ahojte. preložiť do nemčiny - ins Deutsche übersetzen - verdeutschen - übersetzen ins Deutsche . Následne si zvolíte jazyk, do ktorého chcete daný výraz preložiť a kliknete na translate (preložiť). Preklad „ jednofázový komutátorový sériový motor “ zo slovenčiny do nemčiny. Viszontlátásra! Úradné preklady pre občanov. trocha, trochu. Nájdené v tejto knihe – strana 14Preklad Dehmelových štúdií do slovenčiny sa Ivanovi Kraskovi vydaril a svedčí o tom , že slovenský básnik disponoval veľmi dôkladnými znalosťami nemčiny . Ako preložiť z češtiny do slovenčiny výraz dovednost? Vypracujem profesionálny preklad zo slovenčiny do nemčiny.Mám vysokoškolské vzdelanie z Nemecka a štátnicu z nemčiny úrovne C1-C2.Na prekladateľskú a tlmočnícku činnosť mám živnosť a za dobu môjho podnikania som preložil tisícky strán z najrôznejších oblastí, ako: … :confused:prosim vas mohli by ste mi prelozit nasledujuci text:u nas doma je niekedy veselo.ja mam dvoch bratov ktory su odomna starsi.ja mam otca a mamu ktorych mam rada .ja mam dve stare mamy a jedneho stareho otca.mam tri sesternice z ktorymi sa stretavam a mam aj bratrancov z ktorymi je velka sranda. Preklady z nemčiny do slovenčiny, zo slovenčiny do nemčiny. Nájdené v tejto knihe – strana 171Z češtiny , čiastočne aj zo slovenčiny prekladal všetko možné : vecnú literatúru a romány ... sa ako jediný pokúsil o preklad Kraskových básní do nemčiny . Nájdené v tejto knihe – strana 5321 / Július Lenko ( 1914 ) sa hlásil ako prekladateľ z nemčiny , keď ponúkal ... ktorých ambíciou bolo preložiť do slovenčiny klasické dramatické diela ... preložiť čo z ruštiny do nemčiny etw. prekladať z nemčiny do češtiny. Navyše ponúkame taktiež preklady do viac ako 1500 rôznych jazykových kombinácií, vrátane kombinácií minoritných jazykov. Einphasen-Reihenschlussmotor . Nájdené v tejto knihe – strana 19Na mňa sa vtedy obrátili v predposlednej chvíli s prosbou preložiť básne a ... som už preložené prvé otázky pre Jána do milovanej slovenčiny , keď prišiel ... aus dem Russischen ins Deutsche übersetzen. The copyright of the image is owned by the owner, this website only displays a few snippets of several keywords that are put together in a post summary. - V budúcnosti Vás budeme radi kontaktovať. Všetko zvládneme. A teraz sa na to pozrieme z opačnej strany – zo strany mojich nákladov. MILKA58 MILKA58. - Otvoriť PC verziu stránky. umlegen Warning: Invalid argument supplied for foreach () in chránič páteře na lyžování . Nasledujúci príspevok Slovensko-ruský prekladový slovník. Potrebujete Vaše texty, dokumenty, Vašu umlegbar 24. Všetko zvládneme. Preložiť slovo „čap (na spájanie dreva)“ zo slovenčiny do francúzštiny. Na hlavnej stránke prekladača viet vpíšte do horného bieleho okna slová, slovíčka, frázy, vety, text alebo cele texty na preloženie. Ďakujem Evika. slovník. auf die nächste Woche verlegen, - The following image below is a display of images that come from various sources. 2. Najčastejšie potrebujú ľudia preložiť výpisy z registra trestov a potvrdenia o trvalom pobyte. Preklady angličtiny z/do svetových jazykov. Najviac sa využíva prekladač viet slovensko anglicky a anglicko slovenský. Vykonávame odborný preklad textov z/do: nemčiny, angličtiny, ruštiny, taliančiny, francúzštiny, španielčiny, maďarčiny, poľštiny a iných jazykov, vrátane slovenčiny. Potrebujem surne ale dobre prelozit tento text do nemciny: prosim pomte mi potrebujem tot rychlo prelozit pls je to surneeee, prosim to som este raz ja pomozte fakt potrebujem prelozit ten clanok o rodine budem vdacna ak sa niekto ozve ......pls !!!! Pri voľbe nábytku do predsiene alebo šatníku musíte mať nevyhnutne na pamäti, že tieto miestnosti sú často multifunkčné. Vždy sa snažíme vyhovieť nášmu zákazníkovi a jeho potrebám. zváženie potreby prekladu čisto číselných pasáží (do angličtiny sa desatinná čiarka musí preložiť ako desatinná bodka, do nemčiny nemusí, čo môže v zdanlivo podobných jazykoch ovplyvniť dobu a náročnosť vypracovania prekladu; Jeho najväčšia výhoda je, že je online, preto … Úradní prekladatelia sú zapísaní na zozname znalcov, tlmočníkov a prekladateľov MS SR. krajského súdu v Bielefelde, NSR. Alebo potrebujete preložiť nemecký dokument do slovenčiny? Dobrý deň. Prekladom internetovej stránky môžete získať skutočne veľmi veľa. Ale budem pre účely výpočtu veľkorysá a povedzme superproduktívna, nuž a za rok urobím 900 normostrán. XXX wurde uns nur verliehen. Dobrý deň pomôžete mi prosím Vás preložiť nasledovný text? je to suuuuuuuuuuurne. Nájdené v tejto knihe – strana 547Preto je možné niektoré lemmy prekladať/preložiť približne, resp. sa dá predmetný ... Typologická11 inakosť slovenčiny a nemčiny má vplyv na explikáciu ... Flussverlagerung - Preložiť slovo „stavebniny (materiály, pl. Dobrou noc! Ak prekladáte napríklad zo slovenčiny do angličtiny a chcete preklad otočiť, aby prekladač prekladal z angličtiny do slovenčiny, stačí kliknúť na znak medzi políčkami pre výber jazykov. výsledkov Preklady webových stránok. Střešní nosič, polep středního sloupku, přídavná přední mlhová světla, nerezová koncovka výfuku a zadní . Nájdené v tejto knihe – strana 244Prekladatelka preložila článok z novín do nemčiny . Divadelné predstavenie sa prekladá na nedeľu ( t . j . presúva sa ) . Učitela prekladajú z miesta na ... Fracht umschlagen, - Slovensko maďarský prekladač viet a slov online. Členom od: 29.10.06 Príspevky: 162. Ponúkame moderný nábytok vysokej kvality za nízke ceny. Obchodné a právne preklady, technické preklady, preklad webových stránok a katalógov, životopisov a rôznych dokumentov. Preklad zo slovenčiny do nemčiny. Radoslav Kubica. Nemčina patrí do západonemeckej spolu s angličtinou, frízskym a holandským (holandským, flámskym).ktoré vznikli z indicko-európskej rodiny jazykov. aus dem Russischen ins Deutsche übersetzen. - umpacken Otče náš , jenž jsi na nebesích,. Preložiť slovo „dvere do izby“ zo slovenčiny do nemčiny. den Betrieb verlegen, - Online preklad zo slovenčiny do maďarčiny. den Termin verlegen Vykonávame odborný preklad textov z/do: nemčiny, angličtiny, ruštiny, taliančiny, francúzštiny, španielčiny, maďarčiny, poľštiny a iných jazykov, vrátane slovenčiny. Bol to Tvoj výber, či skôr niekoho odporúčanie? Nájdené v tejto knihe... že anglické slovo " please ” môže sa preložiť skoro vždy slovom prosím ( po nemecky : ich bitte , bitte ) , ale naopak zo slovenčiny ( alebo z nemčiny ) ... - Ahoj! PC Translator® tlmočiť do nemčiny. - aus dem Deutschen ins Tschechische übersetzen. Preklad „ jednofázový komutátorový sériový motor “ zo slovenčiny do nemčiny. Jó éjszakát! - Preklad zo slovenčiny do nemčiny. Na našej stránke môžete vykonať preklad do maďarského jazyka rýchlo a jednoducho. Preložiť slovo „pozdĺžne spájanie dreva“ zo slovenčiny do nemčiny. Dobrý deň, prosím Vás pomohli by ste mi niekto preložiť nasledovný text? Preklady z nemčiny do slovenčiny . umschiffen, - Nájdené v tejto knihe – strana 257fuga petere môžeme s plnou sémantickou ekvivalenciou preložiť hľadať ... mohli s určitým násilím preložiť do slovenčiny To ( je to , čo ) som šiel povedať ... verlegen den Sitz von Prag 1 nach Prag 2, - Ak nie, budem vás obratom informovať. Sukromna sprava. 127790490: Preklady z nemčiny do slovenčiny, doučovanie, Cena: 6 €, Lokalita: Vranov nad Topľou Preložiť slovo „čap (na spájanie dreva)“ zo slovenčiny do francúzštiny. z, zo. Váš rýchly a jednoduchý online pomocník pri preklade nemeckého jazyka. Preložiť slovo „ parná sprcha “ zo slovenčiny do nemčiny. Preložiť Z Nemčiny Do Slovenčiny. Bez problémov a bez zdržania: vaše osobné dokumenty, vysvedčenie, rodný či sobášny list a ďalšie dokumenty úradne preložíme do európskych a ázijských jazykov a tiež do slovenčiny. Förderer umsetzen, - potrebovala by som prelozit par viet do nemciny.. Dobrý deň. Nemecké preklady výhodne a spoľahlivo. nájdených 14 výsledkov (1 strana) do nemčiny. Ak nie, budem vás obratom informovať. einschießen, - Profil. Preklad zo slovenčiny do nemčiny Nemecký jazyk – nemčina je úradný jazyk Nemecka a Rakúska a jeden z troch úradných jazykov Švajčiarska. Úradné dokumenty pravidelne prekladáme: z angličtiny do slovenčiny. Plagát harry potter a dary smrti. Predchádzajúci príspevok Nemecko-slovenský prekladový slovník, prekladač viet online z nemčiny do slovenčiny. Sme veľmi spokojní s krátkymi dodacími lehotami, vysokokvalitným prekladom, ktorý nevyžaduje ďalšie úpravy a primeranými cenami. Európsky dizajn a neopakovateľný vzhľad. allgemein beeidigter und ermächtigter Dolmetscher und Übersetzer für die slowakische Sprache durch OLG Hamm, súdne preklady a overené preklady s pečiatkou, úradné preklady (rodné listy, vysvedčenia, sobášne listy a pod. Prekladač viet je určený všetkým, ktorí chcú pracovať produktívne. Nájdené v tejto knihe – strana 375Pri týchto posledných najprv nech preloží úlohu z niektorého klasika sám profesor do nemčiny , slovenčiny a madarčiny , potom nech túto časť dá preložiť ... Und wie ich mir eine ideale Familie vorstelle? übersetzen Formulár sa odosiela. Reklama: nemecko - anglický slovník deutsch - englisches Wörterbuch. Prosím o pomoc pri preklade nasledovných viet: Je to pre mňa veľké prekvapenie, ale neviem preložiť do nemčiny: Čo je to "motohodín"? Prosím Vás , potrebovala by som preložiť text do nemčiny. übersetz haben, - preložiť čo z ruštiny do nemčiny etw. Menu. übersetzen ins Deutsche, - Preložiť slovo preložiť zo slovenčiny do nemčiny. - Übersetzen Sie Nájdené v tejto knihe – strana 99... Vám pošlem písané sú nemecky a bude treba preložiť ich do slovenčiny . ... v Európe preloženej J. Stowikom z ruštiny do nemčiny , píše o mienke P. J. ... Modlitba páně v několika jazycích. Som štátom uznaný tlmočník a prekladateľ pre slovenský jazyk v Nemecku vymenovaný Najvyšším krajinským súdom v Hamme, NSR. versetzen - einen Bemten, - Ich liebe meine Familie, obwohl es mit ihr manchmal schwierig ist. Alebo potrebujete preložiť nemecký dokument do slovenčiny? Ušetríte čas a vyhnete sa cestovaniu do kúpeľov alebo wellnes zariadení. Reklama: Inzerát č. Garagenausrüstung, dieGaragenausrüstung . Preklady z nemčiny do slovenčiny budú pre Vás vždy vyhotovovať slovenskí prekladatelia so skúsenosťami a znalosťami v danom odbore. Preklad zo slovenčiny do nemčiny Nemecký jazyk – nemčina je úradný jazyk Nemecka a Rakúska a jeden z troch úradných jazykov Švajčiarska. Práve pri učení vám môže tento prekladač textov zo španielčiny do slovenčiny pomôcť preložiť potrebné texty, ktoré by ste inak museli namáhavo slovíčko po [ Jazyky mezi kterými je možno překládat. hovoriť správne po nemecky korrekt deutsch sprechen. Dôležitou výhodou pre klientov je precíznosť a zaručená prvotriedna kvalita vyhotovenia našich odborných prekladov. Preklad„ostatné pôžičky“ do nemčiny - Preložiť slovo „ostatné pôžičky“ zo slovenčiny do nemčiny. Pri nemeckom preklade sa nedbá na pravidlá interpunkcie. Do 15 minút Vás bude kontaktovať náš tím pracovníkov, aby si s … verdolmetschen umladen Ďakujem za pomoc. 3. Potrebovala by som preložiť výraz do nemčiny: NIE SOM PLATCA DPH a tiež spojenie: fakturujem vám spracovanie účtovníctva za (mesiac si … Nemčina patrí do západonemeckej spolu s angličtinou, frízskym a holandským (holandským, flámskym).ktoré vznikli z indicko-európskej rodiny jazykov. Použite nasledovný slovenský & maďarský slovník a prekladač viet. Je to počet hodín prevádzky čerpadla? preložiť čo z ruštiny do nemčiny etw. an die Psychiatrie (j-n) anweisen, die Najčítanejšie články. Ponúkam teda prekladanie textov zo španielčiny do slovenčiny a rovnako zo slovenčiny do španielčiny. MILKA58. frei übersetzen, - Ak vychádzam z toho, že normostrana mi trvá asi 1,5 hodiny, tak za 1210 hodín môžem preložiť asi 806 normostrán. Pozrite si najnovšie programy Preklady pre Vás vyhotovíme … V … ins Deutsche übersetzen Pri voľbe nábytku do predsiene alebo šatníku musíte mať nevyhnutne na pamäti, že tieto miestnosti sú často multifunkčné. 04.05.08,15:42. Konštrukčné skrutky do dreva sú špeciálne vyvinuté pre spájanie dreva. 10. verlegen den Termin, - Prekladov zo slovenčiny do nemčiny nie je na nemeckom knižnom trhu veľa (napríklad romány Michala Hvoreckého, Piata loď Moniky Kompaníkovej). Adj. Wir bitten Sie die Nummer des Busses mit dem Kennzeichen XXX zu korrigieren, richtiges Kennzeichen ist .... Dobrý deň prosím Vás pomôže mi niekto preložiť nasledovný text? Preklady medicíny a farmácie si vyžadujú dodatočné vzdelanie v oblasti lekárskej terminológie. - Obchodné a právne preklady, technické preklady, preklad webových stránok a katalógov, životopisov a rôznych dokumentov. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.s Szia! Vyberte jazyky na preklad. Dobrý den! Moja ponuka zahŕňa jednoduché texty, overené preklady s pečiatkou, odborné preklady, expresné preklady, tlmočenie pri obchodných Mám štátnicu zo španielskeho jazyka a už aj určité skúsenosti s prekladmi textov zo španielčiny do slovenčiny a naopak. Dobrou noc! V tomto prípade môžu nastať pri preklade viet z nemčiny do slovenčiny menšie problémy. Wenn doch, mein kleiner Bruder kann sie gleich verbessern, wenn er zu lachen beginnt. Preklady webových stránok zo slovenčiny do angličtiny, nemčiny, španielčiny, francúzštiny, taliančiny, maďarčiny alebo iného jazyka v Bratislave a v celej republike. Nech už si prajete preklad zo slovenčiny do nemčiny, angličtiny, češtiny, maďarčiny či do poľštiny, poradíme si s tým. Wenn ich meine eigene Familie haben werde, möchte ich in der Stadt wohnen, obwohl mir meine Familie fehlen wird. Preložiť slovo „ nemecko -slovenský“ zo slovenčiny do nemčiny. Nájdené v tejto knihe – strana 136Preto si aj úradné sídlo preložil do Žiliny , aby mohol ubiedenému , poddanému ... Podľa J. Fojtíka dal uvedenú knihu z nemčiny do slovenčiny preložit 3 ... Nájdené v tejto knihe – strana 116Chvála slovenčiny Dr. Henrich Bartek L'udia bez ohľadu na národnosť chvá- tým ... mali heslo “ Za kladaní do angličtiny , nemčiny alebo tú našu slovenčinu ! ), potvrdenia z poisťovní (sociálne záležitosti alebo motorové vozidlá). V nemčine je najväčší problém časovanie slovies a skloňovanie podstatných mien. Cena je 9€/NS, čiže za 1 … vedieť trocha nemecky etwas Deutsch können. Naši šikovní prekladatelia si hravo poradia s akýmkoľvek textom a Vy tak dostanete profesionálny výsledok. Jeder von uns hat Mühe irgendwie zu helfen. Poznáte jeho nemecký preklad? Potrebujeme preložiť technický preukaz pre zaregistrovanie vozidla po dovoze do SR zo Švédčiny do Slovenčiny., Požiadavka na preklad technického preukazu zo Švédčiny do Slovenčiny Flußverlegung Adj. Používame kvalitné pánty nemeckej výroby . Postup na preklad: 1. Slovensko nemecké, slovenskonemecké, slovensko-nemecké preklady, preklady zo slovenčiny do nemčiny, preklady zo slovenského jazyka do nemeckého jazyka, prekladateľské služby, aj krátke preklady, aj rýchle preklady, preklady sú bez príplatkov. o znalcoch, tlmočníkoch a prekladateľoch. Flussverlegung, Dáta v slovníkoch sú prevzaté správne. Zadajte text po slovensky do textového políčka prekladaču: Ak prekladáte napríklad zo slovenčiny do angličtiny a chcete preklad otočiť, aby prekladač prekladal z angličtiny do slovenčiny, stačí kliknúť na znak medzi políčkami pre výber jazykov. Potrebujete Vaše texty, dokumenty, Vašu internetovú stránku alebo popis produktu v nemčine? Nájdené v tejto knihe – strana 6Až oveľa neskôr som sa dozvedel , že je to vlastne staršia nemčina , doplnená výrazmi z iných ... Neprajem Vám , aby ste ho museli preložiť do slovenčiny ! SEITE ÜBERSETZEN, - Pre lingvisticky správny preklad zo slovenčiny do nemčiny sú preto obvykle potrebné služby profesionálnych prekladateľov, ktorí sú zárukou kvalitne preložených textov. Sú to predovšetkým rôzne druhy s. Dlhoročné skúsenosti, profesionálny . Preložiť slovo „slovo“ zo slovenčiny do nemčiny. Ich komme aus einer ganz großen Familie. Potrebujete niečo preložiť zo slovenčiny do maďarčiny ? Zaujímavé je, že Ty si siahla po literárnom debute, ktorý mal síce výborné ohlasy, ale predsa len to bol debut. Jó napot! Videá sú s kategórie - Náučné. - ins Deutsche dolmetschen. Európsky dizajn a neopakovateľný vzhľad. Nájdené v tejto knihe – strana 30Citáty napr . z nemčiny a z francúzštiny dáva si prekladať svojim priateľom . ... viacročná divadelno - kritická prax , filologické štúdium slovenčiny a ... Úradný preklad zo slovenčiny do nemčiny a z nemčiny do slovenčiny Ponúkam vám preklad vašich dokumentov zo slovenčiny do nemčiny alebo z nemčiny do slovenčiny. deplacieren preklad z angličtiny do nemčiny Jó reggelt! Nájdené v tejto knihe – strana 221... preložil Bernolákovu Gramatiku z latinčiny do nemčiny . ... J. Palkovič ju preložil do bernolákovskej slovenčiny a koncom 20. rokov , po schválení ... :-) .... potrebujem to súrne) dakujem :-) ..... Prosím Vás, mohli by ste mi pomôcť s prekladom do nemčiny? Pravops slova „dvere do izby“ v slovenských pravopisných slovníkoch. Vlastniť domácu parnú sprchu nie je nič výnimočné. Nájdené v tejto knihe – strana 191... a udomášnit ho v slovenčine našej . kade nám to prišlo , že neutonuli sme konečne ... Pieš- preložiť do nemčiny , a dostaneš dokonalú skladbu nemeckú . nemecko - anglický slovník deutsch - englisches Wörterbuch. Potrebujete tlmočníka a prekladateľa pre nemecký jazyk? Potrebovala by som preložiť výraz do nemčiny: NIE SOM PLATCA DPH a tiež spojenie: fakturujem vám spracovanie účtovníctva za (mesiac si už doplním). preložiť čo z ruštiny do nemčiny etw. jednaniach, súdoch atď. In der Anlage senden wir Ihnen verlangte Belege. Nájdené v tejto knihe – strana 46Odklad rada vysvetľovala tým , že tu nebolo nikoho , kto by mohol preložiť text „ punktov “ do slovenčiny a nemčiny ( „ puncta “ boly 10. mája vysvetlené ... Napriek tomu je strojový preklad textu použiteľný najmä na informatívne účely a nie je možné ho považovať za náhradu profesionálneho prekladateľa, pretože môže obsahovať chyby. Meine Eltern sind toll, ich kann mit ihnen jederzeit sprechen, sie raten und helfen mir immer. Nájdené v tejto knihe – strana 38nolákovskej slovenčiny preložiť viaceré diela z latinčiny a z nemčiny . Spomína napr . preklad Svätého písma , komentáre cirkevných Otcov ku knihám Svätého ... Vyhotovím Vám aj marketingové texty a popis k produktom v nemeckom jazyku optimalizované pre internetové prehliadače (SEO). - ins Deutsche. :confused::confused: Prosim vas pomohol by mi niekto ? Prosím mohol by mi niekto preložiť tento recept ? Takže môžete využiť náš preklad viet hocikedy a hocikde. Preklad slova "do nemčiny" slovensko nemecky. überladen Preložiť slovo „pozdĺžne spájanie dreva“ zo slovenčiny do nemčiny. Zabezpečujeme všetky druhy prekladov vo všetkých jazykových kombináciách, aj expresne (v priebehu dňa). V … übersetzen lassen wird, - Dobrý večer! Preklad nemčina. Nájdené v tejto knihe – strana 281... ktorá by sa zaraz potom do nemčiny preložiť mohla , a nato neskôr vydal nám obšírnu jazykospytnú náuku nielen slovenčiny , ale slovančiny napospol . 53 Kompletná sada obsahuje nasledujúce časti: ks parný ovládač s bluetooth a MPUSB ks teleso parného generátora s bezpečnostným . Preklad dobry den zo slovenčiny do maďarčiny. Prepis, šírenie či ďaľšie sprístupnenie obsahu alebo jeho časti verejnosti, a to akýmkoľvek spôsobom, je bez predchádzajúceho súhlasu uvedených autorov zakázané.
Kanadské čučoriedky Cena, Prihláška Na Vysokoškolské štúdium Magisterské Inžinierske – Druhý Stupeň, Virtuálny Cintorín Zvolen, Amfiko Martin Program 2021, Doklady Na Založenie živnosti, Elektrobicykle Haibike 2020, Zsk Zilina Odbor Zdravotny, Vydavatelstvo Plus Zaklinac, Gymnázium Dominika Tatarku Poprad Bilingvalna Sekcia,