Kontrolka chladiacej kvapaliny. Kontrolka mi po pol roku stále svieti pravidelne ked je vonku nižšia teplota alebo mráz a auto je ráno zamrznuté hneď po naštartovaní sa rozsvieti kontrolka a keď sa až auto zohrejeme a znovu nastartuje tak prestane svietiť. Lavica z liatiny 800x800mm + stojan s manuálnym posunom Oranžová kontrolka motora. Keď PCM zistí, že napätie alebo odpor v obvode snímača / spínača hladiny chladiacej kvapaliny je príliš nízky pod normálnym očakávaným rozsahom, nastaví sa kód P2558 a môže sa rozsvietiť kontrolka motora alebo nízka hladina chladiacej kvapaliny / prehriatia. Ide len o akési upozornenie na studený motor a kvapalinu, teda vozidlo varuje pred vytáčaním do vyšších otáčok. Hneď som vypol motor, aby nedošlo k ďalšiemu poškodeniu. Je to zadarmo! Nabehané: 4 hod 35 min. Vyrovnávacia nádržka sa nachádza v motorovom priestore na pravej strane. Otestujte sa v kvíze 8.11. Nechajte motor aspoň 20 minút vychladnúť, riskujete možnosť oparenia. }. })(120000);
Pokiaľ jej nie je dostatok, dolejte obyčajnú . Re: Kontrolka chladiacej kvapaliny Ne Feb 26, 2012 20:46 Niekde tu na fóre je navod na obsluhu v čestine ktorý si môžeš stiahnuť a je tam znázornene kde sú a ako sa má odvzušnovať. Ak po minúte kontrolka nezhasne, vypnite motor, skontrolujte hladinu chladiacej kvapaliny a prípadne dolejte Takmer na 100 % nie je chyba vo svetlách, ale v ich spínači. Otestoval som jazdné vozidlo a pripojil som skenovací prístroj na kontrolu teploty chladiacej kvapaliny. Taktiež neotvárajte nádobku bezprostredne po tom, čo ste s automobilom zastavili. },
Získané informácie využíva najmä na riadenie chodu ventilátora chladiča, no tiež optimalizáciu pomeru zmesi paliva, recirkuláciu výfukových plynov a úpravu časovania zapaľovania. Pokiaľ ani po doplnení chladiacej kvapaliny kontrolka nezhasne, môže to znamenať poruchu chladiaceho systému. Ak sa zároveň s kontrolkou nabíjania rozsvieti aj kontrolka teploty chladiacej kvapaliny, nesmiete pokračovať v jazde - v takom prípade už nie je poháňané čerpadlo chladiacej kvapaliny. Kontrolku bŕzd zaznamenáte vždy, keď zatiahnete ručnú brzdu. Kontrolka nízkej teploty chladiacej kvapaliny Vozidlá, ktoré nie sú vybavené ukazovateľom teploty chladiacej kvapaliny, sú vybavené modrou kontrolkou. Ak po minúte kontrolka nezhasne, vypnite motor, skontrolujte hladinu chladiacej kvapaliny a prípadne dolejte. [/quote:231b9278a8], 1U5 AVU, 6U1 AMH, 6Y5 ASY, N15 GA14DE, 3B6 AVF, C4(B7) 9H06. Kvapalina uniká do motora, napríklad cez prasknuté tesnenie pod hlavou valcov do olejovej náplne.To je veľmi nebezpečný prípad a ak sa to stane s autom by ste už nemali jazdiť po vlastnej osi. Kontrolka chladiacej kvapaliny. Skontroluj pri takto beziacom motore, ci hladina neklesla a ci neklesla az pod min, [quote:231b9278a8="zsvatos"]Ahoj, skus doliat par deci chladiacej kvapaliny. 64 symbolov, ktoré by mal poznať každý šofér Ak sa ikona na prístrojovej doske rozsvietia, rozhodne ich neignorujte - ide o spôsob, akým s vami váš automobil komunikuje. Počas jazdy a na voľnobežných otáčkach si všimnem, že teplota nestúpala na teplotu motora 195 termostatu. Odporúča sa meniť nemrznúcu zmes alebo nemrznúcu zmes každé 2-3 roky alebo cez 40-50 tisíc km. Generátor. zalej nadobku na max, nastartuj a skontroluj, ci svieti. Problém prichádza až s rozsvietením kontrolky na oranžovú alebo červenú farbu, ktorá . Hrozí, že horúca kvapalina vystrekne von a dôjde k popáleniu. Ešte v lete začala ocovi na tolede pípať a svietiť vždy ráno po naštartovaní červená kontrolka vedľa teploty vody. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience. Táto stránka používa súbory cookie. Teplota chladiacej kvapaliny. Brzdy. Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Kedze pises, ze chladiaca tekutina je cistá... ↳ Návody a manuály na používanie tohto fóra, ↳ Rady pri kúpe vozidla + diskusia o výrobcoch áut. P 70, Š 1000MB, Š 105, Felícia, Fábia, VW Golf V, to boli autá ktoré som mal a všade ten "budík" bol. This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Príčin prečo sa motor prehreje môže byť niekoľko. Zaslal: 28.03.2016 20:20. Zhasne ak teplota chladiacej kvapaliny prekročí výrobcom stanovenú úroveň. Unik chladiacej kvapaliny. Vie mi niekto poradiť kde by mohla byt chyba. V prípade, že treba chladiacu kvapalinu doliať, môžeš tak urobiť . na kratšie zasvieti aj kontrolka batérie. +
od používateľa zsvatos » 06.12.2019 09:03, Užívatelia prezerajúci toto fórum: AdsBot [Google] a 3 neregistrovaní, Založené na phpBB® Forum Software © phpBB Limited. Zdravím potrebujem poradiť. Čo znamená kód P0116? Ale v nadržke je kvapalina po max rysku. Lavice z litiny 800x800mm + stojan s manuálnym posunom Príspevok od používateľa hrban ».
Pretože sa v takomto prípade akumulátor Generátor. Kontrolka chladiacej kvapaliny by nemala byť ľahostajná nikomu, aj keď môže byť informatívna alebo výstražná. Sob, 10.10.2009, 12:28: Rudi . Kontrolka chladiacej kvapaliny sa v modernejších vozidlách môže rozsvietiť na modro, čo nesignalizuje žiaden problém. Nájdené v tejto knihe â strana 111... 2 teplomer kvapaliny motora , 3 voľná , 4 teplomer chladiacej kvapaliny ... 10 - kontrolka kúrenia , 11 â tlakomer hydraulického oleja v meniÄi ... Ak ide o druhú situáciu, prehriatie postupne hrozí taktiež motoru. Teplota chladiacej kvapaliny Kontrolka signalizuje prehrievanie motora, čo môže znamenať jeho preťaženie alebo chýbajúcu chladiacu kvapalinu. setTimeout(
"Chladiaca kvapalina je celoročná, mieša sa s destilovanou vodou v koncentrácii približne pre mínus 20-30 stupňov Celzia," vysvetľuje Karel Starý. mam podobny problem, po nastartovani sa mi rozsvieti kontrolka chladiacej kvapaliny 3x pipne, teplota motora- OK, ked sa motor zohreje vypnem ho a nastartujem ziadne problem uz nesignalizuje.. vymenili mi chladiacu zmes, cidlo teploty chladiacej kvapaliny a stale to tu je. Neviem si rady a preto budem vďačný za každý váš názor. Chápem prečo, veď pri mraze -15 až -20 je chladiaca kvapalina poriadne stuhnutá. function() {
Kontrolka chladiacej kvapaliny môže mať dve funkcie, a to presnejšie funkciu výstražnú a informatívnu. Pri rozsvietenej akejkoľvek kontrolke sa dá uplatniť zjednodušené pravidlo založené na farbách: Červená farba - závažný problém, treba okamžite zistiť a pokiaľ možno odstrániť príčinu problému. vymeniť. V prípade, že treba chladiacu kvapalinu doliať, môžete tak . Je to moja začiatočnícka chyba, alebo je to vážna porucha? notice.style.display = "block";
Znova načítajte kód CAPTCHA. Po naštartovaní tak cca po 2 minútach odchádzam. Určeno pre intenzívne nasadenie pri odiskrovaní zalomených nástrojov, závitníkov apod.Pre karbidové a medené elektródy. Ak sa rozsvieti, ihneď zastavte, vypnite motor a po jeho vychladnutí skontrolujte hladinu chladiacej kvapaliny. Skontroloval som hladinu kvapaliny, bola OK. Chvilku som nechal nastartovane (ved ked je to auto studene, asi nemoze byt prehriate), dvakrat Kontrolka chladiacej kvapaliny sa v modernejších vozidlách môže rozsvietiť na modro, čo nesignalizuje žiaden problém. Pokiaľ ani po doplnení chladiacej kvapaliny kontrolka nezhasne, môže to znamenať poruchu chladiaceho systému. Stránka venovaná všetkým priaznivcom motoriek. Ide o to že začala svietiť priatelke na dialnici , a nasledne som šiel autom ja a robilo to takto: svietila pri vysokých rychlostiach, a pri rychlosti 10-20 Km/h nesvietila, a nesvietila ani ked auto stalo. Also, the temp gauge plays a similar game: once it's up to temperature, reasonably large variations won't move the needle. Pri otváraní vyrovnávacej nádobky 15 - Brzdová sústava (©) 16 - Nízka zásoba y Ak je porucha len vo ventilátore kúrenia, je chladiacej kvapaliny buďte opatrní I Keď možné - za predpokladu, že množstvo pohonných hmôt je motor horúci, je chladiaca sústava pod Ak je zapnuté zapaľovanie, kontrolka sa chladiacej kvapaliny je . Predmet: Skoda Fabia 1,4 mpi - kontrolka chladiacej kvapaliny: Zaslal: 05.12.2019 07:26 : Zdravím potrebujem poradiť. Ak sa rozsvieti, ihneď zastavte, vypnite motor a po jeho vychladnutí skontrolujte hladinu chladiacej kvapaliny. Škoda Fabia - Diely pre údržbu a servis - Prevádzkové náplne a aditíva - Chladiaca kvapalina: Katalóg náhradných dielov Škoda Fabia ponúkaných na predaj v on-line obchode s náhradnými dielmi na všetky vozidlá Škoda (120, 130, Favorit, Felicia, Fabia, Octavia, Roomster, Superb, Citigo, Yeti, Rapid) Ostatné farby - väčšinou sa jedná o oznámenia činnosti niektorého zo . Vystúpil som z auta a išiel som otvoriť kapotu aby som zistil kde je problém. Hosi mam taky problem , po vcerajsich sprintoch na Carate mi zacala na Palubnom Pc Svitit Kontrolka Chladiacej kvapaliny a STOP , Tak som pozrel do Nadoby na Chladiacu a bolo jej tam o par cm menej , tak som ju doplnil destilovanou vodou a pak na nejaky cas pohoda , Lenze dnes mi to zase zacalo hlasit a to je tam chladiacej dost , Motor ma teplotu 90 , vse je ok tak nevim. Po naštartovaní sa mi zapne kontrolka teploty chladiacej kvapaliny, potom sa vypne a po pár minútach znova zapne. Tesnenia hlavy valcov, hadice chladiacej sústavy či vodné chladiče nájdete taktiež v našej ponuke. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané. Znova načítajte kód CAPTCHA. Kontrolka tlaku oleja a teploty chladiacej kvapaliny: kontrolka varuje pred nedostatočným tlakom oleja v motore, čo môže naznačovať aj nízku hladinu oleja. Rozsvícení oranžové kontrolky motoru obvykle signalizuje nějakou závadu v řízení motoru, nejčastěji problém s lambda sondou. Je nemenej dôležitou súčasťou systému. Áno, táto kontrolka má vodičovi auta dávať informáciu, keď kontrolka svieti na modro a výstrahu, pokiaľ svieti už na červeno. Dodávame, že životnosť takejto kvapaliny je obmedzená. dik _____ Mitsubishi Pajero II 3500, Warn XD9000i, schnorchel Safari, Garmin GPSmap 162, Twin - Master TW 05 BMW E90 330i. Hneď som vypol motor, aby nedošlo k ďalšiemu poškodeniu. Inak by ste sa mohli obariť. Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Po otvorení kapoty som žiadne úniky chladiacej kvapaliny nespozoroval. Časový limit je vyčerpaný. Určené pre intenzívne nasadenie pri odjiskrovaní kovov.Karbidové / molybdénové elektródy. Ak sa tak stane, mali by ste zastaviť a skontrolovať hladinu chladiacej kvapaliny. Ak bliká, môže varovať aj pred poruchou senzora. Táto kontrolka sa rozvieti v prípade, že je hladina chladiacej kvapaliny pod minimálnou úrovňou alebo tiež pokiaľ sa motor prehrieva. Vraj to môže spôsobovať zaoxidovanie čidiel v expanznej nádržke. Čo ktorá červená kontrolka signalizuje? Vystúpil som z auta a išiel som otvoriť kapotu aby som zistil kde je problém. Ak sa tak stane, mal by si zastaviť a skontrolovať hladinu chladiacej kvapaliny. Pravidelnou údržbou Vášho vozidla, kontrolou a výmenou chladiacej kvapaliny udržujete chladiaci systém Vášho vozidla v správnom prevádzkovom stave, predchádzate poruchám a nechceným stavom, napr. Fixné vyiskrovacie pracovisko Désintegr'arc GMS 1000K. Častá chyba sú utopené vložky valcov po oprave. Stále klesalo. Oranžová farba - menší problém, alebo upozornenie na aktivovanie dôležitého systému. Ak oranžová kontrolka svieti, signalizuje nízku hladinu oleja. Využívame cookies pre lepší zážitok z prezerania nášho webu, Snímač teploty chladiacej kvapaliny FABIA, Olej v expanznej nádržke chladiacej kvapaliny 1.9 TDI PD 77kW, Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané, Pískanie po naštartovaní v motorovom priestore TDI, Výmena zadných kotúčov a doštičiek platforma PQ35 (Golf, Octavia, Altea, …), Kódovanie na vozidlách VW Group pomocou VCDS. Problém prichádza až s rozsvietením kontrolky na oranžovú alebo červenú farbu, ktorá . Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. Kontrola chladiacej kvapaliny v mínusových podmienkach. 4
Expanzná nádržka mala stále rovnakú hladinu. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. Každý šofér určite vie, že jedinou kvapalinou pre optimálnu funkciu nášho vozidla nie len benzín alebo nafta. Najčastejšie sú úniky chladiacej kvapaliny.Aj tu môžu nastať dva prípady. Zapnite vykurovanie na maximum. Stav chladiacej kvapaliny. Dnes som išiel do ZA a spať cca 100 km dokopy a asi na 95 km mi začala pípať kontrolka a kuknem a žiadna kvapalina. Zdar borci tak ako napovedá nadpis tak mám problém s únikom kvapaliny. Zdravim mam fabiu 1.9SDI rocnik 2007 stary model svietila mi kontrolka na chladiacu kvapalinu vymenil som nadrzku s cidlom a teraz blika co to moze robit. SS. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. Mam auto škodu fabiu I 1.4 mpi 2002. Ďalšia jazda sa vtedy neodporúča, vozilo by ste mali nechať odtiahnuť do servisu. Teplota oleja je dôležitá pre optimálny chod motora a je žiadúce, aby dosahovala o niekoľko stupňov vyššiu teplotu, než je hodnota teploty chladiacej kvapaliny.Teplota oleja sa musí regulovať, pretože má špecifický pracovný rozsah. 2019 13:00 Palubná doska niekedy svieti ako vianočný stromček, orientovať sa však vo význame kontroliek je čoraz ťažšie. O niečo menej závažný problém je prehrievanie chladiacej kvapaliny, nie však jeho vážnosťou ale z hľadiska ceny jeho opravy. V prípade nedostatku chladiacej kvapaliny nás môže na prístrojovej doske upozorniť kontrolka, oznamujúca zvýšenú teplotu motora, prípadne kontrolka nedostatku chladiacej kvapaliny. Ak po minúte kontrolka nezhasne, vypnite motor, skontrolujte hladinu chladiacej kvapaliny a prípadne dolejte. Kontrolka teploty a hladiny chladiacej kvapaliny. - Chaliaca kvapalina musí byť v rozmedzí ako na obrázku: nad značkou "min"-šípka-: - Doplniť pri nízkej hladine chýbajúce množstvo . Zastavte sa v našich vybraných servisoch a nechajte si chladiacu kvapalinu skontrolovať. Podľa mňa znamená ta kontrolka, že máš nasraté v kufri. Príp. Ahojte, od minulého týždňa mi počas jazdy občas zasvieti na palubnej doske kontrolka teploty chladiacej kvapaliny, ktorú sprevádza blikanie červenej bodky (to som čítala, že je to kontrolka funkčnej poruchy systému/indikácie ochrany systému) a kontrolka STOP, resp. kontrolka chladiacej kvapaliny → coolant level warning lamp coolant level warning lamp var notice = document.getElementById("cptch_time_limit_notice_62");
Motor nie je prehrievaný. Zasvietila mi kontrolka chladiacej kvapaliny na motore 1.9 TDI PD. Ide len o akési upozornenie na studený motor a kvapalinu, teda vozidlo varuje pred vytáčaním do vyšších otáčok. Niekedy sa pri jazde rozsvieti kontrolka chladiacej kvapaliny. Niekedy sa počas jazdy rozsvieti kontrolka chladiacej kvapaliny Niekedy sa počas jazdy rozsvieti kontrolka chladiacej kvapaliny. Nastartujem auto a píp-píp-píp, cervena kontrolka teploty chladiacej kvapaliny zablikala a ostala svietit. Kontrolky v automobile nie sú žiadnou novinkou, no moderné autá sú doslova prešpikované vyspelou elektronikou a systémami, ktoré informujú vodiča pomocou . Problém sa väčšinou ukrýva v poruche elektrického pohonu ventilátora, spálenej poistke či v poruche snímača teploty pre jeho spustenie. od používateľa zsvatos » 05.12.2019 08:03, Príspevok Mám SUZUKI Vitaru 2,0 diesel, r.v 2002 a svieti mi pri naštartovaní kontrolka chladiacej kvapaliny. - Skontrolovať stav Chladiace kvapaliny pri studenom motore. Tá sa rozsvieti ak je teplota chladiacej kvapaliny príliš nízka. Kontrolka chladiacej kvapaliny upozorňuje na jej prehriatie alebo nedostatok. TDI – Transparentné a dostupné informácie , Web tvorený Vami. Práve on rozhoduje o prepínaní medzi malým a veľkým chladiacim okruhom, ale taktiež nás informuje prostredníctvom rozsvietenia kontrolky na prístrojovej doske, že niečo s teplotou nie je v poriadku. Ďalšia jazda sa vtedy neodporúča, vozilo by ste mali nechať odtiahnuť do servisu. Kvízy Čo znamenajú rôzne kontrolky a kedy sa treba skutočne báť? Skontrolujte stav chladiacej kvapaliny. Nepodceňujte kvalitu chladiacej kvapaliny vo Vašom vozidle! Zapnite vykurovanie na maximum. od používateľa pidizvi » 05.12.2019 08:31, Príspevok Musíte počkať, kým motor vychladne, čo môže po jazde na diaľnici znamenať aj viac ako 30 minút. od používateľa dreeevo » 05.12.2019 21:39, Príspevok Predmet: Škoda Fabia - svieti kontrolka chladiacej kvapaliny. These cookies do not store any personal information. Zhasne ak teplota chladiacej kvapaliny prekročí výrobcom stanovenú úroveň. You also have the option to opt-out of these cookies. Chladiacej kvapaliny je dosť, je pri hornej ryske. Kontrolka signalizuje prehrievanie motora, čo môže znamenať jeho preťaženie alebo chýbajúcu chladiacu kvapalinu. Kontrolka nízkej teploty chladiacej kvapaliny Vozidlá, ktoré nie sú vybavené ukazovateľom teploty chladiacej kvapaliny, sú vybavené modrou kontrolkou. O to viac v zimných mesiacoch, pretože sa mnohí domnievajú, že pri nízkych teplotách nie je chladiaci systém motora príliš zaťažený. Kontrolka síce bliká ale idem spočiatku opatrne, nevytáčam motor, idem tak štyridsiatkou prvých 500 . P2559 Snímač hladiny chladiva / spínač chladiacej kvapaliny motora Charakteristika. Zdar, keď bola hlava dole zmerali sa aj presahy vložiek ? Jej množstvo je dôležité najmä pre správnu cirkuláciu a dostatočné chladenie motora. Hosi mam taky problem , po vcerajsich sprintoch na Carate mi zacala na Palubnom Pc Svitit Kontrolka Chladiacej kvapaliny a STOP , Tak som pozrel do Nadoby na Chladiacu a bolo jej tam o par cm menej , tak som ju doplnil destilovanou vodou a pak na nejaky cas pohoda , Lenze dnes mi to zase zacalo hlasit a to je tam chladiacej dost , Motor ma teplotu 90 , vse je ok tak nevim.
Preložiť slovo „kontrolka chladiacej kvapaliny" zo slovenčiny do angličtiny. ECT je termistor (odpor je nepriamo úmerný teplote) odpor termistora klesá so zvyšujúcou sa teplotou. Ahojte, môžte mi prosím poradiť, co môže byť špatné, keď po naštartovaní auta bliká (aj zvukovo signalizuje) červená kontrolka chladiacej kvapaliny? Pozri si tú . Čo by mohlo spôsobiť tento problém a čo skontrolovať? Po zahriatí, keď zhasne, rozsvieti sa červená kontrolka a zaznie signál. if ( notice )
Riadiaca jednotka motora využíva informácie zo snímača, ktorý pracuje pomocou termistora a ním korigovaného signálu v závislosti od teploty chladiacej kvapaliny. Kamarát to dal na počítač a vravel niečo o nedôveryhodnom signále. Ked sa motor zohreje, hladina stupne a pri dalsom starte je uz vsetko v poriadku. display: none !important;
Ráno keď som išiel tak som ju kontroloval pretože mi unikala už predtym a bola mierka v pohode medzi ryskami. Zjazdené pneumatiky spôsobuje zlá geometria kolies. Mohol som stále kontrolovať teplotu chladiacej kvapaliny. Motor nie je dostatočne chladený a môže sa poškodiť. Kvapaliny v aute: Ako často ich meniť? Keď pootočím kľúčom milimeter nazad, tak že motor ešte nevypne , tak zhasne. svieti mi stale kontrolka chladiacej kvapaliny, v chladici je dost aj vo vyrovnavacej nadrzke, mohol by to byt senzor a ak ano, kde sa nachadza? Dnes sme si pre Vás vybrali chladič vody. Tak som išiel domov. Na chvíľu vypol motor, znovu naštartoval a pípanie prestalo + zvyšok dňa nič, prípadne sme doliali chladiacu kvapalinu a bol pokoj. Aby ste predišli akémukoľvek riziku. Najčastejšie sú úniky chladiacej kvapaliny.Aj tu môžu nastať dva prípady. Ahojte, vcera rano bolo vonku 2,5 stupna celzia. Ked je zima, hladina chladiva v expanzke mierne klesne a zapne kontrolku. Ak jej je nedostatok, kvapalinu doplňte. Kontrolka signalizuje prehrievanie motora, čo môže znamenať jeho preťaženie alebo chýbajúcu chladiacu kvapalinu. );
Ked je zima, hladina chladiva v expanzke mierne klesne a zapne kontrolku. Vyberte si typ vozidla a zistite potrebné informácie: Kontrolka chladiacej kvapaliny – na čo upozorňuje. timeout
Expanzná nádržka mala stále rovnakú hladinu. Kým je teplota chladiacej kvapaliny pod určitú teplotu, svieti modrá kontrolka teplomera. This was done so as not to scare the customer by seeing the needle move under normal conditions. Ďakujem za odpovede. Prasknuté tesnenie hlavy valcov. Vyžadované polia sú označené *, (function( timeout ) {
Táto kontrolka sa rozsvieti v prípade, že je hladina chladiacej kvapaliny pod minimálnou úrovňou alebo tiež pokiaľ sa motor prehrieva. Potom sa rozsvieti kontrolka chladiacej kvapaliny. Něco bude určitě napsáno v Manuálu k vozidlu, ale domácí řešení tady není zrovna na místě, doporučuji navštívit servis, kde auto "napíchnou" na diagnostiku . Cize pri "normalnych" vykyvoch po zohriati kvapaliny sa rucicka nehybe . Kontrolka teploty a hladiny chladiacej kvapaliny. od používateľa jaster-83 » 05.12.2019 19:24, Príspevok nefungujúca lambda sonda - oranžová kontrolka motora (niekedy už po 50 000 km) chybný ventil vedenia výfukových plynov - svietiaca kontrolka motora: občas nefunkčný termostat, snímač tlaku oleja, chladiacej kvapaliny alebo spiatočky: rýchla korózia výfuku a jeho zadnej časti Charakteristika. zamrznutiu alebo prehriatiu chladiacej kvapaliny, či vnútornej korózii chladiaceho systému. Čo ktorá červená kontrolka signalizuje? Prosím vás o radu, po naštartovaní motora svieti modrá kontrolka "studeného motora". Pre istotu som otvoril viečko expanznej nádržky a bolo to tak hladina sedela. Moderátori: Atlas, LOCHNESS, foter, mhlavaty, Príspevok Kvapalina je čistá nezmizne. Ked sa motor zohreje, hladina stupne a pri dalsom starte je uz vsetko v poriadku. Re: Fiat Ducato - kontrolka. 12 júl 2015, 16:35. počuj, v aute máš takú knižku isto, v tej knižke bude napísané, čo tá žiarovka znamená, tak kur*a sprav nám scan tej strany a my ti povieme čo znamená tá chyba. Re:Teplomer chladiacej kvapaliny. =
POZOR!!! Aby naše automobily fungovali správne potrebujú toho omnoho viac ako len pohonné látky. Kontrola stavu (množstva) chladiacej kvapaliny. Mam auto škodu fabiu I 1.4 mpi 2002. Kontrolka chladiacej kvapaliny signalizuje buď nedostatok chladiacej kvapaliny alebo jej prehriatie. Príčin prečo sa motor prehreje môže byť niekoľko. Teraz sa údajne (P 301 ) rozsvieti výstražná kontrolka, čo nemám istotu, že to už nebude pozde. Vyiskrovacie pracovisko s kapacitou M3 - M30, na antivibračných stojkách. Môže k tomu dôjsť jazdou v náročnom teréne, pričom sa následne odporúča znížiť tempo či zastaviť na asi tri minúty, nechať motor naštartovaný a postupne Časový limit je vyčerpaný. od používateľa richard.janosik » 05.12.2019 16:58, Príspevok Po otvorení kapoty som žiadne úniky chladiacej kvapaliny nespozoroval. Na otázku joe1953 & middot 12 ODPOVEDÍ 2006 SATURN ION VIDIEŤ VIAC Spýtajte sa na auto. Ak po minúte kontrolka nezhasne, vypnite motor a skontrolujte hladinu chladiacej kvapaliny. Zobral niečo ako zubnú kefku očistil tie dva drôtiky v expanznej nádržke a blikanie kontrolky sa vyriešilo. Prehriatie a unik chladiacej kvapaliny Od: leonidas 28.08.17 18:21 odpovedí: 3 zmena: 29.08.17 18:18 Zdravim, Vcera sa mi stalo to ze po asi 20 minutovej jazde autom mi nieco zacalo skripat/vrzgat v motorovom priestore, nasledne sa rozblikala kontrolka oleja a prave ked som uz dorazil na miesto (nastastie) sa rozblikala aj kontrolka chladiacej .
Decathlon Bicykle Detske, Vkladovy Bankomat Csob Trnava, Muz So Zajacimi Usami Lumiere, Divoké Kmene Nový Svět, 2 Izbové Byty Na Predaj Vrakuna, Slovenská Lekárska Komora Kontakt, Apple Watch Výměna Skla,
Decathlon Bicykle Detske, Vkladovy Bankomat Csob Trnava, Muz So Zajacimi Usami Lumiere, Divoké Kmene Nový Svět, 2 Izbové Byty Na Predaj Vrakuna, Slovenská Lekárska Komora Kontakt, Apple Watch Výměna Skla,